De voordelen van Onderwijspool Flevoland

Leraar zijn is het leukste dat er is: dat vind jij ongetwijfeld ook. Door als invalkracht aan de slag te gaan voor Onderwijspool Flevoland kun jij je passie uitoefenen in een flexibele onderwijsbaan met veel voordelen. Zo kun jij op 66 scholen ervaring opdoen en kennismaken met verschillende soorten onderwijs en ontdek je snel wat bij jou past. 

Als onderdeel van onze onderwijspool kun je al binnen één jaar bij meerdere scholen voor de klas staan. Zo heb jij maximale afwisseling als leerkracht, maar leer je ook veel van iedere omgeving en je leuke collega’s. Ideaal als je in de oriëntatiefase na je studie zit of er een (aantal) jaar tussenuit bent geweest.

Onderwijspool 38177

Mocht je je plek bij een van de scholen helemaal gevonden hebben, dan zijn er veel doorstroommogelijkheden. Blijf je toch liever flexibel, dan kan dat natuurlijk. Wij bieden parttime en fulltime contracten en zo kun je zelf bepalen waar en hoeveel je werkt. Dus als jij soms wat meer, en soms juist wat minder wil werken, is dat geen probleem. En dat terwijl je wél alle voordelen van de cao primair onderwijs ervaart. Denk hierbij aan een pensioenregeling, reiskosten, een fietsregeling en ww-aansprakelijkheid.

Als je je aansluit bij Onderwijspool Flevoland ben je altijd op de hoogte van het laatste aanbod van tijdelijke banen in deze regio. Met 66 scholen is er altijd snel een flexibele baan voor je beschikbaar. Wij vormen je vaste aanspreekpunt en zorgen ervoor dat jij de kans krijgt om te ontwikkelen en groeien, bijvoorbeeld met scholing. Zo kunnen jij én de kinderen genieten van een hoge kwaliteit onderwijs.